in

OŽENIO SE VLADIMIR TOMOVIĆ?! Oglasila se njegova supruga i poručila samo jedno

Slatka-Tajna.Eu

Bivši zadrugar koji je svako učešće u rijalitiju završio diskvalifikacijom već mjesecima unazad je navodno u tajnoj vezi sa Ivanom Aleksić, bivšom ženom Nenada Aleksića Ša, piše Srbija Danas.

Nakon razvoda od Nenada, Ivana je odmah utišla u Crnu Goru i to ni manje ni više nego kod Tomovića ali oni nikada nisu ozvaničili navodnu vezu.

Podsjetimo, reper je svoju ženu Ivanu prevario sa Tarom Simov, no ipak bivši rijaliti ljubavni par Tara i Nenad Aleksić Ša stavili su tačku na njihovu ljubav, odmah posle završetka ,,Zadruge 4”. Iako su oboje tvrdili da će po izlasku iz rijalitija uživati u ljubavi, da će doći čak i do crkvenog vjenčanja, do toga nije došlo, već je uslijedio buran i napet raskid.

Vladimir Tomović sada je objavio fotografiju nakon dugo vremena, a u komentarima su se nizale pohvale na njegov izgled. Međutim, svima je privukao pažnju jedan komentar, koji je postavila nepoznata djevojka.

Naime, radi se o komentaru koji možete vidjeti na fotografiji iznad ,,Muž moj, najljepši na svijetu”. U pitanju je korisnik pod imenom Mica, a najpopularniji crnogorac još uvijek nije odreagovao na taj komentar.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Da li se radi samo o šali njegovih pratilaca ili je Tomović zaista stao na ludi kamen, ostaje nam da saznamo.

(express/srbijadanas)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Stižu nove promjene u reprezentativnom fudbalu, takmičenje će dobiti novi oblik

DIJETE DOBILO JEDINICU U SKOLI