in

Uhapšene još dvije osobe osumnjičene za učešće u ubistvu porodice Đokić

Slatka-Tajna.Eu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, danas su uhapsili К. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

„Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca“, izjavio je ministar Aleksandar Vulin, a prenosi MUP u saopštenju.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Podsjećamo da je Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, s kojima je bio u srodstvu. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih, navodi Nova.rs.

Nova.rs objavila je danas da je pištolj iz kojeg je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen u porodičnom stanu osumnjičenog Gorana Džonića. Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz koga je tročlana porodica likvidirana, navodi ovaj portal.

Vulin je u saopštenju čestitao svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvjetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

„Nažalost, ubistva se događaju, ali ni jedno ubistvo ne može da ostane neriješeno i nerasvijetljeno. Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razriješiti, a ubice privesti pravdi“, rekao je Vulin.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Milionska investicija GS Holdinga stiže u Prozor-Ramu, kreću prva zapošljavanja

Ovakvu zvijer nećete vidjeti često: Stao je na vagu, a ona je pokazala nevjerovatnu kilažu