in

Tanja Savić provocira nakon skandala sa Stanivukovićem: U crvenoj spavaćici je prava nestašna đavolica

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a sada je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškarcima.

Naime, Tanja je objavila snimak u kome je pozirala u izazovnom izdanju. Ona je na sebi imala samo crvenu svilenu spavaćicu i haltere.

Ovo vrelo izdanje pjevačice izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov” iznijela detalje navodne afere pjevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmijeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vrijeme imao dugogodišnju djevojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pjevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom djecom.

Podsjetimo, Tanja se sa još zakonitim suprugom Dušanom bori za starateljstvo nad sinovima.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Četiri tima u trci za Haalanda: Spremni su mu dati nevjerovatnu platu koju traži

UniCredit se pridružio Net-zero Banking Alliance (NZBA)