in

Dodikovi planovi: Vukanović objavio fotografiju budućeg pasoša Republike Srpske

Slatka-Tajna.Eu

Prema tvrdnjama nezavisnog zastupnika NSRS Nebojše Vukanovića na sinoć održanoj sjednici Vlade RS-a govorilo se i o pripremi paketa zakona o novim ličnim dokumentima.

“I dok, po mom mišljenju i bez pretjerivanja, ekscentrični ludak zabavlja javnost i narod svirkom sa harmonikašem u zgradi Predsjedništva BiH, glumi lažnu srbendu i sramoti srpski narod ponašajući se kao dvorska luda u centru Sarajeva, u sjenci javnosti njegovi poslušnici na vanrednoj sjednici Vlade Republike Srpske po direktivi ludaka donose opasne odluke.”, napisao je Vukanović.

“Prema mojim saznanjima, od veoma pouzdanih izvora iz Vlade Republike Srpske, na sjednici Vlade danas treba da se, između ostalog, usvoje Nacrti Zakona o pasošu, ličnoj karti i državljanstvu Republike Srpske, koji će po hitnoj proceduri početkom novembra biti upućeni u parlamentarnu proceduru i naći se pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske.“, tvrdi Vukanović, objavljujući i fotografiju budućeg pasoša RS-a.

Izvor : Izgled pasoša RS-a koji je objavio Vukanović

“Dodik se igra opasnim igrama, želi da nas pretvori u Abhaziju i Južnu Osetiju izolujući od ostatka svijeta i pretvarajući u geto i evropski pojas Gaze.” napisao je Vukanović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuUkoliko se njegove tvrdnje pokažu tačnima, a Dodik se odluči na ovakve poteze sigurno je da će BiH upasti u još dublju politički krizu ili će opasne namjere Milorada Dodika neko ranije “obuzdati”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Today's Bitch Report – Bitch Report

DNEVNIK KRIJE MNOGE TAJNE: Nino Rešić je umro prije 14.godina