in

TAMNU STRANU SVIJETA SI FARBAO U NAJDREČAVIJE BOJE: Emotivan oproštaj Nataše Pavlović od bivšeg supruga Marka Živića

Slatka-Tajna.Eu

Vijest da je Marko Živić preminuo, Nataša Pavlović  je čula od novinara koji ju je pozvao, kako bi dobio izjavu. Šok koji je tom prilikom doživela natjerao ju je da zanijemi. Čak i kada se ljubav ugasila, a brak se raspao, Nataša i Marko ostali su prijatelji. Međutim, neko veći imao je plan da tom prijateljstvu dođe kraj.

Nataša se oprostila od Marka Živića potresnim pismom i fotografijama, koje doslovno opisuju radost koju je preminuli glumac za života širio svuda oko sebe.

Htjela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmijeh odlučio da se povuče, ti si ga tjerao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu svijeta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umjetnosti. Vjerujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi – napisala je voditeljka sa velikim bolom, a saučešće i podršku pružili su joj brojni prijatelji.

(Express/Story)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mostar: Vjetar oborio stablo, ‘bacao’ i posude s cvijećem / Bljesak.info

Cijena goriva u Austriji na rekordnom nivou