in

“BRAK NA PRVU” ZA JASMINA ČAUŠEVIĆA NIJE DOBRO POČEO: Pojavila se žena koja ima 38.godina na zalasku života!

Slatka-Tajna.Eu

Eksperti iz šoa “Brak na prvu” sinoć su spojili Sanelu Novljaković i Jasmina Čauševića i iako su izrekli da pred oltarom, između ovog para nije baš zaiskrila ljubav na prvi pogled, a neki od komentara koje je pred kamerama izgovorio Jasmin gledatelji su kritizirali i posebno ih je zasmetala izjava u kojoj Jasmin kaže:

-Pojavila se žena koja ima 38 godina na zalasku života.Umjesto klika,pojavio se natiklik.Ovo mi je najveća životna greška- rekao je.

Savršen primjer nepoštovanja žene. Ženu smatra kao objekt produženja vrste. Vrlo narcisoidan čovjek. Ženi je mjesto u špilji, rađanju djece, a srna na ramenu će biti dostavljena, a 21 stoljeće odavno.. Imam 43 godine,znači ja sam već umrla, kakav prepotentni lik. Bolje i sam nego sa ovakvim. Ma on se nje prepao, pa onda on lupa gluposti. Vidi se da je ona žena s jakim karakterom. Koji luzer. Baš je seronja, ako je ona sa svojih 38.na zalasku života, pitam se što je on sa 40.god.? A on sa svojih 40 mentalno na nivou 20-godišnjaka. Što bi se reklo: do godina došao, ali do pameti ne! Ovi eksperti su za promatranje … A jesu ih spojili nigdje veze. Tip od 40 godina kaže da je 38 – godišnja zdrava i lijepa žena je na zalasku svog života. WTF?!?! Bože sačuvaj sve žene od ovakvih tipova – komentirale su gledateljice na Facebook stranici RTL-ovoga šoa jasno dale do znanja kakvo mišljenje imaju o Jasminu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vlašićki Robinzon, u gradu ne raste ni janje ni jare ni pšenica ni kukuruz

Immune Defense With Herbs