in

PORODIČNI SKANDAL: Živojinovići na sudu

Slatka-Tajna.Eu

No, suvlasnici poznate vinske kompanije nisu zajedno mogli da proslave ovaj uspjeh. Naime, oni su trenutno u sudskom sporu. Iako je ovaj sve poznatiji i priznatiji vinski brend jedna od tački poslovne karijere na koju je suprug Lepe Brene najponosniji, došlo je do mimoilaženja te su se nekadašnji bliski saradnici našli na sudu. Mada je ovaj slučaj sigurno neprijatan za cijelu porodicu Živojinović, oni nimalo nisu klonuli duhom, naprotiv.

Šarmantni Boba je vrlo opušten, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, kao i Lepa Brena, koja je cijele prošle nedjelje bila na predrođendanskom proputovanju tom zemljom sa sestrom Faketom i nekoliko bliskih prijateljica. Lepa Brena, kao i cijela porodica Živojinović, bila je dosta angažovana na početku promocije vinarije, te su svi zajedno, sa Filipovom suprugom Aleksandrom Živojinović, prisustvovali predstavljanju porodične vinarije u Beogradu.

Nije malo energije unio svaki član poznate porodice u promociju kvalitetnih sorti vinarije po svojim širim krugovima prijatelja i poznanika, te je jasno da im je veoma važno da Boba iz sudskog spora izađe kao pobjednik. Osim mnogo energije i materijalnih sredstava, Brenin suprug je uložio dugi niz godina u razvijanje svih sorti vina koje danas dobijaju nagrade.

-Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali i kumovi, moj sin Stefan krstio je njegovog sina, a on je izuzetno vrijedan čovjek i možda je najveći proizvođač nektarina na ovim prostorima – rekao je svojevremeno Boba o nekadašnjem prijatelju s kojim je i pokrenuo ovaj biznis.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuU isto vrijeme kada je iz inostranstva stiglo ogromno priznanje za bijelo vino iz njegove vinarije, smještene u Šidu, nekadašnji teniski as suočava se sa suvlasnikom vinske kuće pred sudom, ali bez bojazni da će izgubiti spor od hiljadu dolara.

(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Široki razmontirao Zlatibor, maestralna partija Luke Božića

Coca-Cola HBC se obavezuje na nultu emisiju stakleničkih plinova do 2040. / Bljesak.info