in

NASTAVLJA SE HLADNI RAT: Stoja neće da se miri sa Radom Manojlović

Slatka-Tajna.Eu

Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa djevojka, te da je ona “matorka”.Rada je prije nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i da sebi zamjera što se na nju javno žalila, Novakovićeva navodno nema namjeru da se miri sa mlađom koleginicom.

Naime, Stoji je neko nedavno predložio da se čuje sa Radom i da sjede s njom, te da o svemu otvoreno popričaju. Posebno su joj to navodno sugerisali jer je i sama Rada spustila loptu i javno rekla da nema ništa protiv Stoje, međutim folkerki ne pada na pamet da se time bavi.

– Stoju to ne zanima, samo je odmahnula rukom i rekla da je ne interesuje ko šta priča. Čak je dobacila da joj Rada ne treba ni za sto života i dodala da može da priča o njoj šta god hoće – rekao je izvor a Rada je prije nekoliko meseci izjavila da je bila mlada kada je javno istupila protiv Stoje.

– Ja se osjećam loše zbog toga, nisam osoba koja se svađa ili kaže da joj nešto smeta, ja se samo sklonim. U životu sam se uvijek više kajala zbog onoga što sam rekla nego zbog onog što nisam – rekla je Rada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Furyja izazvao nekadašnji šampion, ali za njega samo jedna borba dolazi u obzir

Cijene će još rasti, ali ne očekuje se eskalacija inflacije