in

Blokirano 13 računa FK Željezničar, iz kluba kratko komentarisali situaciju

Slatka-Tajna.Eu

Centralna banka Bosne i Hercegovine objavila je kako su računi Fudbalskog kluba Željezničar blokirani na dan 1. oktobar 2021. godine.

Uvidom u jedinstveni registar računa u BiH može se vidjeti da je klubu sa Grbavice blokirano 13 računa u šest banaka, piše Faktor.

Kako piše ovaj portal, pokušali su provjeriti u klubu sa Grbavice o čemu se radi i da li je problem u međuvremenu riješen, ali su svi sagovornici “bježali od odgovornosti” i “lopticu” prebacivali na nekog drugog.

“Direktor (Mustafa Nurko, op. a.) ima potpunu informaciju, njega trebate nazvati. A koliko ja imam informaciju da je to i završeno”, kazao je za Faktor predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović, a na pitanje “da li to znači da su računi odblokirani” odgovorio je potvrdno:

“Da.”

Kontaktiran je potom i direktor Nurko, ali on nije imao konkretan odgovor nego je poziv “prebacio” na kolegu iz PR službe.

“On će vam dati kompletnu informaciju”, kazao je Nurko.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na kraju, odgovor nije dobijen ni u PR službi, uz kratku poruku:

“Nemamo komentar.”

Spisak blokiranih računa:

/223106472/adxp_sportske_introImage


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako nastaje Flora Handmade – Unikatan nakit sa pričom

Marini duguju duplo više nego što se priča: Mnogi poznati pjevači bezobrazno odbili da joj plate hitove: Novinar raskrinkao estradu