in

DJEVOJKE SU VEĆ POLUDJELE: Aleksandar Misojčić objavio vrele fotke sa snimanja spota

Slatka-Tajna.Eu

Prije dva mjeseca je obećao da će publiku uskoro obradovati lijepim materijalom i to je i ispunio. Mlada zvijezda Aleksandar Misojčić objavio je na svom Instagram profilu najavu svog prvog spota i jpesme “Baj, baj” koja, kako kažu oni koji su imali prilike da je čuju, obećava da postane ozbiljan hit .


Kako je istakao, ne može da dočeka da spot ugleda svetlost dana, a djevojke su već “poludjele” za njegovim novim fotkama i kadrovima sa snimanja koji su baš vreli.Kažu, nikoga i ne čudi što važi za najzgodnijeg učesnika iz Zvezda Granda i nekoga ko, iako nije ušao u veliko finale, trenutno pravi ubjedljivo najbolji posao na terenu.

Inače, u spotu sa Misojčićem glumi i zgodna voditeljka Ana Radulović, a vrele igračice dodatno su zagolicale maštu fanova, prije svega jačeg pola.Spot potpisuje sjajna “Magic Box Digital” ekipa na čelu sa Bojanom Mitrović, za dobitnu kombinaciju kada je riječ o oblačenju zadužen je bio Boris Kargotić, dok je već dobro poznati Dejan Kostić radio aranžman za “Baj, baj”.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Baltičke zemlje raj za startupe

Od rata do danas EU uložila više od 3,5 milijardi eura u BiH