in

VOLI BRZU VOŽNJU: Emiru Aličković oduzeta vozačka dozvola

Slatka-Tajna.Eu

Pjevaču “Lapsus benda”, Emiru Aličkoviću, oduzeta je vozačka dozvola u Bosni i Hercegovini zbog prekoračenja brzine zbog čega će morati da plati kaznu od 500 maraka.

Naime pjevač je prije dva mjeseca svojim automobilom jurio ka Bijeljini, gdje je imao nastup, kada ga je zaustavila saobraćajna policija. Tada su utvrdili da je pjevač vozio više od dozvoljene brzine, zbog čega su mu napisali prekršajnu prijavu. Sudija za prekršaje odredio mu je kaznu od 500 maraka i oduzeo mu je vozaču dozvolu na dva mjeseca.Za nekoliko dana, vozačka dozvola bi trebalo da mu bude vraćena, a pjevač je svoju kaznu uredno platioAličković je pred policijom ponašao sasvim pristojno, i nije pravio nikakve problema, kada je saobraćajac odlučio da mu napiše kaznu.Nije bio pod dejstvom alkohola,a olakšavajuća okolnost je i to što nikada ranije nije pravio prekršaje.

-Tačno je. Šta da kažem, dešava se. Dozvola uskoro treba da mi bude vraćena. Ne mogu da kažem da nisam kriv kad jesam, neću da poričem. Kažnjen sam i idemo dalje, ubuduće ću obratiti pažnju– rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Suarez sprema osvetu Koemanu zbog onog što mu je napravio, ali uz puno poštovanje Barcelone

Ibrahimović poručio Rebiću: ‘Sve pod kontrolom, tata je tu’ / Bljesak.info