in

Domaćin posrće, granitna odbrana Midtjilanda

Slatka-Tajna.Eu

Grupa F Lige Evrope: Portugalski tim nije ni blijeda sjenka iz prethodnih godina. Ekipa iz Herninga lider u šampionatu Danske, primila samo pet golova na 10 mečeva.

Pogled navijača Crvene zvezde večeras će biti uperen u Razgrad gdje će četa Dejana Stankovića, bez četvorice nosilaca igre, pokušati da ostane neporažena protiv Ludogoreca, ali će se krajičkom oka gledati i ka Bragi. Na Munisipalu u istom terminu (21.00) igra se drugi meč drugog kola Lige Evrope. Portugalski tim dočekuje danskog vicešampiona, Midtjiland.

Braga je bila nosilac grupe, na papiru najbolji tim, ali je prije dvije nedjelje poklekla na Marakani od srpskog prvaka (1:2). Sa druge strane, ekipa iz Herninga je bila favorit protiv Ludogoreca na svom terenu, ali je izvukla samo bod (1:1).

21.00: (2,10) Braga (3,50) Midtjiland (3,80)

Braga ne igra dobro na startu sezone kao prethodnih, kada je uspijevala da parira velikoj trojki portugalskog fudbala. Protiv Santa Klare za vikend je u finišu ispustila pobjedu (1:1). Midtjiland je u formi, ima tri vezane pobjede u danskom šampionatu. Trenutno je prvi sa bodom više od Kopenhagena. Na te tri prethodne utakmice, ekipa Boa Henriksena nije primila gol. Granitna odbrana je karakteristika danskog vicešampiona ove sezone. Na 10 utakmica u prvenstvu ove skandinavske države Midtjiland je primio samo pet pogodaka.

——————————

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

——————————

Gosti su svjesni da je Braga favorit u današnjem meču.

“Braga je bila u prvom šeširu, mi u posljednjem. Na papiru, Braga je favorit, ali nas to ne zanima. Sve ekipe u grupi su približnog kvaliteta. Neće biti lako da se plasiramo među dva najbolja tima”, rekao je trener Midtjilanda Bo Henriksen.

https://youtu.be/Q6UnUvHm6iQ

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Domaćin će biti bez pomoći povrijeđenog Španca Abela Ruiza. On je na Marakani protiv Zvezde igrao 69 minuta. Karmo, Rolando i Brazilac Silva su roviti, ali bi mogli da zaigraju. Za Bragu se vraća u tim poslije povrede vezista Kastro.

“Imamo dosta novih igrača, tim je u izgradnji. Mi se razvijamo iz meča u meč, ali u svakoj utakmici moramo da idemo na pobjedu. Pritisak je tu, ali moramo da se izborimo s tim”, rekao je trener Brage Karlos Karvaljal.

21.00: (2,60) Ludogorec (3,20) Crvena zvezda (3,00)

Gosti dolaze u Kamenolom bez Šveđanina, veziste Jensa Lisa Kajustea i golmana Jonasa Losla. Meč će da sudi Francuskinja Stefani Frapar. Biće ovo prva utakmica ovih rivala u istoriji.

LIGA EVROPE – 2. KOLO

Četvrtak

GRUPA A

18.45: (1,28) Lion (6,50) Brondbi (11,0)

18.45: (2,90) Sparta Prag (3,20) Rendžers (2,70)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Šta je mit, a šta istina: Zbog čega su usne ispucale i kakav vam balsam treba tokom hladnijih dana?

How To Use "Encrypted Language" To Hack A Woman's Mind – Obsession Method