in

Posljednji poziv kandidatima za nogometni kamp u Antaliji

Slatka-Tajna.Eu

Američka sportska organizacija US Soccer education iz Denvera, godinama uspješno organizuje nogometne kampove u Americi, ali i u Evropi.

S nogometnim projektima nastavljaju početkom iduće godine. U toku su finalni detalji za nogometni kamp u Antaliji, koji će se održati od 4-11. januara 2022. godine. Prethodnica kampu u Antaliji je okupljanje i kamp u Las Vegasu, koji se održava od 24.12- 27.12.2021. godine. Kako za kamp u Turskoj vlada veliko zanimanje dječaka i djevojčica, iz organizacije US Soccer education su uputili “posljednji poziv putnicima na letu za Tursku”. Kako bi se definirao spisak svih učesnika kampa.

“Poštovani prijatelji, dragi naši roditelji i fudbaleri, obavještavamo vas da je prvi oktobar zadnji dan za registraciju za Balkan soccer kamp. Koji će biti održan od 4./7. januara 2022. godine u Antalya- Turska. Stoga, svi oni koji su nam se javili da su zainteresovani, ukoliko su u mogućnosti neka završe registraciju u što kraćem periodu, kako bi mi mogli privoditi kraju poslove oko organizacije prijateljskih utakmica i rezervacije hotelskog smještaja.

Hvala vam na pažnji i ugodne predstojeće dane želi vam američka sportska organizacija US Soccer Education iz Denvera
Tel 303-506-3853” – stoji u obavijesti za sve zainteresirane kandidate.

/223106472/adxp_sportske_introImage

Inače, kroz kamp su prošli, ili su još uvijek redovni treneri i predavači, nekad vrsni nogometaši, selektori i proslavljena nogometna imena, poput: Husrefa Musemića, Slobodana Janjuša, Darka Nestorovića, Vinka Marinovića, Nenada Starovlaha, Slavena Muse, Semjona Miloševića, Omera Joldića, Nenada Vidakovića, Zijada Švrakića, Fahrudina Šehića, Muhameda Fazlagića i mnogi drugi. Murat Alibašić, Nedim Runda, Namik Alimajstorović, su “noseći stubovi” organizacije, odnosno kampova.
I ove godine očekuje se učešće poznatih imena iz svijeta nogometa iz BiH, Evrope i Amerike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPostala je praksa da neki od sudionika dobiju poziv za okupljanje i nastupe u državnim selekcijama BiH. Pojedini dolaze igrati za bh.klubove. Najbolji je to dokaz da NSBiH mora pokazati više pažnje prema djeci iz dijaspore.

R.S.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MARINA VISKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Udala bih se za milionera, a onda maltretirala konobare

U Beogradu je vlast koja lupeta o “srpskom svetu”