in

Folkerka bila ljubavnica oženjenim muškarcima i ne stidi se: Nijedna žena je nije jurila, tjerala ih je da idu kući na vrijeme

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Zlata Petrović nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcima, a sada je na mrežama jedan snimak postao viralan.

Naime, pevačica je u jednom intrrvjuu priznala da je “x puta bila u šemi sa oženjenim ljudima”, ali da ih je uvek terala kući na vreme svojim ženama.

– Ja sam bila x puta u šemi sa oženjenim ljudima, ali me nijedna žena nije jurila. Jer, ja nikada nisam nikome bila problem, ja nisam nikome išla na kuću, čak sam na vreme terala ljude da idu svojim kućama i tako dalje, i tako dalje – rekla je Zlata.

Inače, ona je svojevremeno za domaće medije izjavila:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile – ispričala je jednom prilikom Zlata Petrović za domaće medije.

Kurir.rs/M.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Real Madrid prvi put ove sezone nije postigao gol

Liječniku dva puta ukrali identitet da bi prodali izmišljeni lijek