in

U utorak smo se oprostile, znale smo da je posljednji put… Tužna ispovijest Marinine kume!

Slatka-Tajna.Eu

Kuma preminule kantautorke Marine Tucaković i njena najbolja prijateljica, Marijana Petrović, kroz jecaje priča da je pola njene duše otišlo i da je Marina bila najbolji čovjek kog poznaje.

Marina i Marijana se dugo poznaju, a pjesnikinjina drugarica je otkrila kako je Marina gledala na ljude.

– Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vrijeme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvijek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovjek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presjekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovdje, na ovom svijetu – kroz suze priča Marijana.

Marijana je ispričala posljednji susret između njih dvije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znale da je posljednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dvije. Išle smo prije mjesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pjevale smo i smijale se – rekla je Marinina kuma za Blic i dodala:

– Tjerala sam je da piše, rekla sam joj: “Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš”. Uvijek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

eBook Compiler Software: create your own eBooks

Uvjerljiva pobjeda Napolija na gostovanju kod Udinesea / Bljesak.info