in

Tesla televizor i m:SAT – idealna kombinacija

Slatka-Tajna.Eu

Vrhunske sportske, filmske i zabavne TV kanale iz m:tel m:SAT paketa satelitske televizije gledajte na ekranu novog televizora iz m:tel ponude uz kupovinu na rate.

Preporučujemo vam dva modela Tesla televizora koji su jednostavni za upotrebu, imaju jasnu i oštru sliku i krasi ih odličan odnos cijene i kvaliteta.

Idelan izbor za m:SAT korisnike, Tesla 32T313BH ili Tesla 32T3030SH modele od 32 inča možete kupiti na dvanaest mjesečnih rata od po samo 11 KM uz m:SAT Plus tarifni model.

Jesen je idealno vrijeme da započnete sezonu serija i filmova, a iz udobnosti vašeg doma taj ugođaj će biti još prijatniji uz novi Tesla televizor.

Satelitsku televiziju m:tel m:SAT možete gledati bili gdje u Bosni i Hercegovini, čak i u udaljenim i manje pristupačnim mjestima. Vaša kuća ili vikendica imaće najbolji digitalni TV program sa preko 150 TV kanala i to po veoma povoljnoj cijeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuViše informacija o ponudi Tesla televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trendovi noktiju koje ćete viđati svuda sljedeće sezone

U utorak većinom suho i barem djelomice sunčano, ali na kopnu svježe