in

Rada Manojlović donijela drastičnu odluku: Neće više živjeti kod Harisa, pokajala se to nije ranije uradila

Slatka-Tajna.Eu

Rada Manojlović više neće živeti kod Harisa Berkovića jer je svi prozivaju da nema dinara, odlučila je da uskoro pazari nekretninu, pokajala se što to nije učinila ranije!

Rada Manojlović konačno skuplja pare za stan u Beogradu, piše Scandal.

Rada rešila da se skući!

Posle 14 godina karijere, pevačica je odlučila da se skući i zapuši usta svima koji su je u poslednje vreme prozivali da nema šta da jede, te da uzima novac od oca!

– Rada je javno rekla da je izluđuju te vesti da nema šta da jede i da je bez dinara – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

– Tokom korone je Rada zbog vanrednog stanja zaista bila više kod tate na selu, ali to joj je bilo sasvim logično. Sada pak više boravi kod dečka Harisa u Sarajevu, ali naravno, ide i kod oca. Neće više da plaća stan na Vračaru jer hoće svoj stan, a od tih kirija koje bi inače plaćala, može mnogo da uštedi. Za godinu dana kad odbije kirije i troškove i doda sve što zaradi od nastupa, moći će da kupi super nekretninu u Beogradu. I to joj je pametan potez, pokajala se što je trebalo to i ranije da odradi, ali OK. Nikad nije kasno – završava izvor.

POVEZAN VIDEO:

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Alpha Xtra Boost

Nožić i Bešlić pobjednici Off Road Rallya Vinko Vukoja Lastvić / Bljesak.info