in

Svi je znate kao Natašu Bekvalac, a evo koje ime piše na vratima njenog doma

Slatka-Tajna.Eu

Nataša Bekvalac je, kao što je poznato, imala tri braka, čega se ne stidi i nerijetko se šali na tu temu i na svoj račun.

Iz prvog braka sa vaterpolistom Dačom Ikodinovićem pjevačica ima kćerku Hanu, dok je sa Lukom Lazukićem dobila djevojčicu Katju. Kako sve tri imaju različita prezimena, Nataša je naišla na problem.

Naime, ona je shvatila da bi bilo smiješno da na ulazna vrata njenog stana stavi prezimena svih koji u njemu žive, pa je odlučila da kratko i jasno tu piše “Ljubav”.

– Bilo mi je baš bezveze da pišem četiri različita prezimena, pa sam stavila ovako – napisala je pjevačica u okviru storija na svom nalogu na Instagramu i nasmijala prvo sebe, a onda i njene pratioce.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuInače, ovo nije prvi put da se pjevačica našali na račun prezimena bivših muževa. Kada se fotografisala sa svojim psima i to objavila na Instagramu, ona je napisala pravila koja važe u njenom domu, a zatim u potpis stavila sve članove porodice, te poručila da se ne komentarišu.

(express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Crvena zvezda otkazala pripremne utakmice u Grčkoj

Schmidt u Ankari dobio podršku / Bljesak.info