in

Haos u Surčinu zbog “K*kainske žurke”? Goca Božinovska nije mogla da se smiri: Postavila Šijanu 2 opcije, letjele stvari po imanju!

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Goca Božinovska navodno postavila Mirku Šijanu 2 opcije nakon što se on našao u centru skandala oko “kokainske žurke”.

Mirko Šijan našao se u centru skandala kada se kako su domaći mediji preneli našao na “k*kainskoj žurci” u jednom apartmanu na Novom Beogradu.

Goca Božinovska dematovala da je Mirko Šijan uhvaćen na “kakainskoj” žurci

– To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila – bila je izričita Goca.

Međutim, kako se sada navodi, ona je napravila haos u porodičnoj kući u Surčinu kada je saznala za ovo.

– Goca je napravila haos kad je čula za žurku na kojoj je bio Mirko. Iako nije uhapšen, nije mogla da veruje da je bio u društvu ljudi koji su imali nedozvoljene supstance kod sebe. Izbio je dar-mar u njihovoj vili u Surčinu, žestoko su se posvađali! Stvari su letele po imanju, a Šijan je pokušao da smiri majku, međutim ona nije prestajala – rekao je izvor za Blic i dodao:

– Izjavila je da je spokojna povodom cele priče, da ne bi pravila još veći haos u javnosti nego što jeste, al’ je zapravo ključala od besa. Saopštila je Mirku da ima dve opcije, ili da se primiri i izlaske svede na minimum, ili da pokupi stvari sa verenicom Bojanom i sinom Zoranom i napusti porodični dom. Mirko ne može da veruje šta mu je rekla, odlučio je da neko vreme ne priča sa majkom iz revolta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu 1. septembra izvršili su pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika. Sve se ovo izdešavalo nakon što su dobili informaciju da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Kako se navodi kod petoro mladih pronađena je manja količina kokaina i “spida”, ali kod Šijana nije nađeno ništa, pa je posle davanja izjave pušten kući.

republika.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

‘SB’ IZ CENTRA SARAJEVA: Počeli protesti ‘Pravda za Dženana Memića’, ovo su detalji…(FOTO)

Ljeto u Mostaru nije završeno: Hip hop dvojac oduševio u Starom gradu / Bljesak.info