in

Otvorena poslovnica BBI u Bužimu

Slatka-Tajna.Eu

U prisustvu klijenata i poslovnih partnera danas je u Bužimu otvorena nova poslovnica Bosna Bank International, savremeni centar koji zadovoljava standarde modernog bankarskog poslovanja. Simboličnim presjecanjem vrpce poslovnicu su ime Uprave BBI banke otvorili  Nedžad Gušić i Suvad Šahinović, predsjedavajući Općinskog vijeća Bužim.

“BBI banka u Unsko-sanskom kantonu prisutna je od 2003. godine i ovo je peta poslovna jedinica u ovom kantonu gdje smo u proteklih 18 godina, putem različitih projekata privrednim subjektima i fizičkim licima, investirali preko 60 miliona KM“, izjavio je Gušić, dodavši kako je strateško opredjeljenje BBI banke podrška razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća.

“Vjerujem da će naša nova poslovnica u Bužimu olakšati put do povoljnih finansijskih sredstva iz subvencioniranih linija za privrednike i stanovništvo koje su uspostavljene početkom 2021. godine u saradnji sa Kantonalnim fondom. Privrednicima je na raspolaganju deset miliona KM po izuzetno povoljnim uslovima za podršku pokretanju i razvoju biznisa, s ciljem otvaranja novih radnih mjesta. Sredstva namijenjena fizičkim licima dostupna su uz profitnu maržu od 2% i bez naknade za obradu finansiranja“, istakao je Gušić.

Poslovnica BBI banke u Bužimu pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Njenim otvorenjem poslovna mreža Bosna Bank International d.d. Sarajevo na tržištu Bosne i Hercegovine sada broji 37 poslovnih jedinica, a posao je dobilo novih pet zaposlenika.

Predsjedavajući Općinskog Vijeća Suvad Šahinović izrazio je zadovoljstvo dolaskom moderne finansijske institucije u Bužim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Želim srdačnu dobrodošlicu BBI banci. Sada će građani naše Općine imati mogućnost obavljati finansijske poslove u svom gradu, što će im umnogome olakšati svakodnevne obaveze”, kazao je Šahinović.

Radno vrijeme poslovnice u Bužimu, koja se nalazi u ulici 505. viteške brigade na broju 55, je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. Više informacija o proizvodima i uslugama banke dostupno je na web stranici https://bbi.ba ili putem besplatnog info telefona 080 020 020.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zrele banane iskoristite za pripremu jutarnjih muffina

UDALA SE I POKAZALA NOVU FRIZURU: Katarina Grujić blista