in

STOJA KOD PLASTIČARA U TURSKOJ: Za remont lica i tijela daje čak 35.000 eura

Slatka-Tajna.Eu

Stoja Novaković zakazala je kompletan remont kod jednog od najboljih evropskih plastičnih hirurga u Istanbulu. Kako ekskluzivno saznajemo, intervencije će biti odrađene u oktobru, a za ovo zadovoljstvo morat će da iskešira čak 35.000 eura.

 

Pjevačica će ovom prilikom korigirati skoro sve na svom tijelu, počevši od grudi i zadnjice. Plastičar će se pozabaviti i njenim licem, na kom će također imati nekoliko zahvata kako bi izgledala nekoliko godina mlađe, a bit će joj urađena i liposukcija, na kojoj će joj odstraniti višak sala sa stomaka i bokova. Da je riješila da napravi ozbiljne promjene u svom fizičkom izgledu, kao i da će ponovo ići pod nož, nedavno je priznala i sama Stoja.

Bit će vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istanbul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedan od najjačih u Evropi, tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam posle toliko godina, prosto, meni to nije problem. Volim da lijepo izgledam. Potrudit ću se, imam pravo da jedem još mjhesec i po dana – priznala je Stoja, i dodala da na remont ide samo zbog sebe.

 

  • Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne interesiraju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila – imat ću, ja sam ovakva kakva jesam. Mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe – zaključila je folkerka u emisiji “Premijera”.

Podsjetimo, u javnosti se već godinama polemiše o estetskim korekcijama koje je Stoja izvršila na sebi. Tako se prije nekoliko godina pojavila informacija da je izvadila rebra kako bi izgledala mršavije, a nedavno se našla na meti kritika javnosti da ne liči na sebe od pretjeranog botoksa i filera, zbog čega su joj oči sitnije, a obrazi i jagodice neprirodno veći. Stoja je još 2004. godine ugradila silikone u grudi, ali je kasnije priznala da ih je izvadila.

 

– Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila – ispričala je Stoja svojevremeno.

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rezultat Coca-Coline inicijative 12 tona otpada prikupljeno tijekom Sarajevo Film Festivala

HRT: Nova karta ECDC-a: Dijelovi Hrvatske u crvenom