in

SUKOB ZBOG 21.000 EURA: Otkrivena pozadina rata Ivane Selakov i Ace Lukasa

Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnji veliki prijatelji i dugogodišnji saradnici Ivana Selakov i Aca Lukas su zaratili Da je puklo prijateljstvo između njih, objavila je pjevačica na svom Instagram nalogu. Problem je, kako je objasnila, nastao oko njihovog najnovijeg dueta “Svatovi”, inače Lukasove pjesme iz 1996. godine, jer pevač i njegov tim saradnika navodno nisu ispoštovali dogovor koji su imali.


– Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pjesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pjevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pjesmi “Svatovi”. Cijela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelijepe pjesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana – napisala je pjevačica u svojoj objavi.

Lukasov producent Saša Mirković tvrdi da je Ivana jedini krivac za ovaj problem jer nije ispoštovala finansijski dogovor koji su imali, a u pitanju je 21.000 evra.

Numera je na naš zahteijv uklonjena jer je ona Acina pjesma stara 30 godina. Za prethodne duete smo Ivani učinili uslugu i nismo joj tražili nadoknadu, ali s obzirom da je to Lukasova stara numera, ovoga puta je njen tim trebalo da plati, što oni nisu uradili. Mi trenutno radimo na mnogo ozbiljnijim i važnijim projektima i nemamo vrijeme da se bavimo bivšim pratećim vokalom – poručio je Mirković za kraj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Serenity Prime

“Spremamo novu politiku prema BiH, Čović ne smije dobiti priliku!”