in

KARIJERA NA PRVOM MJESTU: Albin Žigović je novo ime Granda

Slatka-Tajna.Eu

Albin Žigovic, talentovani momak rodom iz Prijepolja koji je odrastao u Švedskoj, zbog karijere  seli u Beograd.

Poslije izdavanja albuma od devet pjesama za Grand produkciju i ljetne pauze planira da od septembra ne staje sa reklamom i gostovanjima na radio i TV stanicama.

Obzirom da mu je majka Tuzlanka, zasigurno će biti i čest gost u BiH. O svim njegovim planovima za naš portal Albin kaže.

– Riješio sam da ipak naredni period živim na relaciji Srbija i Bosna i Hercegovina. Usput mi je i finansijski mnogo povoljnije od plaćanja avio karata na relaciji Malme – Beograd, a tu su i hoteli i zaista veliki troškovi. Snimio sam pjesme poput onih koje su se nekada slušale. Bez obzira na trenutni trend i mojih 18 godina imam pomalo averziju na današnje tekstove koji promovišu sve osim ljubavi.

Zećir Žigović sa svojih pet sinova

Svjestan sam i toga da se preko noći i sa prvim albumom ne može napraviti neki veliki uspjeh, ali sam odabirom autora mojih pjesama Gorana Ratkovića Raleta i Biljane Vujović, kao i izdavačkom kućom učinio prvi pravi korak ka uspjehu. Pojaviću se i kao podrška ocu Zećiru Žigoviću u takmičenju “Nikad nije kasno”, jer je i on meni podrška u svemu. Ustvari, on je taj svoj talenat prenio na sve sinove, a ima nas pet. Nećemo se svi baviti muzikom profesionalno, ali otac i ja smo već uplovili u estradne vode i nazad nema, može samo naprijed – kaže Albin.

Njegove se pjesme uveliko slušaju ,a on je putem Jutjuba plasirao i nove spotove kako bi publika imala priliku da čuje šta je to radio.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Jajcu gostovali glumci HNK Mostar s predstavom ‘Isus, Sin Čovječji’ / Bljesak.info

Operation Recession Takeover