in

Dva bitna razloga zbog kojih treba popiti šolju mlijeka pred spavanje

Slatka-Tajna.Eu

Mlijeko će vam veoma prijati ako ga popijete prije nego što odete u krevet.

Poznato je da je mlijeko i te kako zdravo za kosti, ali je manje poznato da postoje brojni benefiti ako ga popijete pred spavanje.

Jedna šolja toplog ili hladnog mlijeka pomoći će vam da lakše zaspite, učvrstiće vam san, ali će vas i zasititi ako vas uhvati napad gladi prije nego što odete u krevet.

Šolja mleka za kvalitetniji san

Ukoliko imate lak san i budite se nenaspavani, rješenje je u jednoj šolji mleka. Mnoge studije su dokazale da mlijeko može doprinjeti da se bolje naspavate i da se ne budite tokom noći.

Ako pimate nesanicu ili ste izloženi stresu, zbog kojeg loše spavate, počnite da konzumirate mlijeko svake večeri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Mlijeko se posebno preporučuje osobama koje se tokom noći često bude i imaju loše snove, kao i onima koji ne mogu tako lako da utonu u san.

Šolja mlijeka gasi glad

Ako vas tokom noći obuzme glad i morate da ustanete da nešto pojedete, ta navika će vas sigurno dovesti do nagomilavanja kilograma. Međutim, jedna šolja mlijeka pred spavanje rješiće ovaj problem jer će vaš stomak biti sit, i nećete imati napad gladi tokom noći.

Ako odete u krevet gladni, i crijeva vam konstantno “krče”, jedina misao koju ćete imati je hoćete li izdržati do doručka. U takvom stanju vam je potrebno više vremena da zaspite, ali sa jednom šoljom mlijeka, rješićete ovaj problem.

(Magazin Novosti)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ProstaStream

POSKIDALE SE SESTRE MILJNE KULIĆ: Tijana i Ana dižu temperaturu!