in

Darko Lazić stao na pijačnu vagu, pa pokazao koliko je smršao

Slatka-Tajna.Eu

Darko Lazić se izmjerio na pijačnoj vagi, a snimak je objavio na Instagramu. Nakon duge borbe s viškom kilograma, pjevač je sa 162 kilograma spao na čak 87.

Pored toga što svakodnevno objavljuje fotografije i snimke s novom djevojkom, Barbarom Bobak, pjevač pratiocima pokazuje i to kako i dalje mršavi nakon što je uradio operaciju smanjenja želuca.

Naime, Darko se snimao kako staje na vagu na pijaci, te je pokazao broj kilograma i dokazao da i dalje održava top formu i liniju koju je poslije mnogo muka sredio. On sada ima oko 87 kilograma, te je jasno da je uspio da smrša čak 75 kg.

Lazić je na Instagramu objavio i snimak sa kćerkom i sinom, Aleksejem i Lorenom, koji su se igrali u njegovom domu, te je jasno da ih je poslije dužeg perioda vidio.

Podsjetimo, Darko je Lorenu Darko dobio u braku sa pjevačicom Anom Sević, dok je sina Alekseja dobio sa Marinom Gagić, od koje se nedavno rastao. Nakon toga, uplovio je u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak.

Marina se, kako su pisali domaći mediji, udružila sa Anom Sević, Lazićevom bivšom suprugom i molila je za pomoć jer navodno niti viđa njihovog sina niti daje novac za njihovo izdržavanje, dok ga je pjevačica Ana Sević navodno tužila zbog neisplaćenih alimentacija u iznosu od skoro dva miliona dinara.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Otvoreno o prekoračenjima na tekućim računima

JANU TODOROVIĆ SVI ZNATE, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA SESTRA: Lijepa i uspješna poslovna žena!