in

BIKOVIĆ PROGOVORIO O IMANJU KOJE JE KUPIO, ali se i dotakao OPTUŽBI BIVŠE DJEVOJKE!

Slatka-Tajna.Eu

Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.

Popularni glumac Miloš Biković kupio je imanje nadomak Valjeva, a već godinama pored Beograda adresa na kojoj živi mu je i Rusija.

Miloš Biković je preuredio imanje koje je kupio u blizini Valjeva, a koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Kako je otkrio, nakon početnih radova koje je obavio, rešio je da se posveti drugim obavezama i sve je stavio po strani.

– Nisam bio tamo dosta dugo, zaraslo je sve. Bio sam pre neki dan i dao da se pokosi. Ove godine vreme nisam provodio tamo – kaže Miloš i kroz osmeh priča šta ga komšije u selu najčešće pitaju kada ga sretnu:

– Uglavnom su to pitanja “Kad će da izađe film” ili “Gde je Baća kralj”.

Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.

– Ne može da se meri gde sam popularniji, i tamo i ovde. Ima dana kada prođem Knez Mihailovom i niko me ne primeti, meni je to super. Ima dana kada me zaustave deset puta. Tako je i u Rusiji, ima dana kada prođem Arbatom i niko me ne vidi, a ima dana kada me zaustavljaju i ne mogu da prođem – priča glumac, a na objave bivše devojke Arine Vološine koja je javno tvrdila kako je on bez ljuskosti i izuzetno grub kratko je odgovorio:

espreso.co.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DJEVOJKO, TI BLISTAŠ: Krstinja Todorović doživjela transformaciju o kojoj se priča

Policija i pregovarači spriječili samoubistvo na Palama