in

ZLATA PETROVIĆ OTKRILA PORODIČNU TAJNU: Ni dan danas nije sigurna ko je njen biološki otac!

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Zlata Petrović iza sebe ima dva neuspjela braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom i narodnim pjevačem Hasanom Dudićem, iz kojih je dobila dvojicu sinova.

Svojevremeno je čak završila i u rijalitiju ”Farma 3” sa oba bivša muža na jednom mjestu, gdje su dokazali da su sve nesuglasice iza njih, te imaju savršen odnos, pun poštovanja. Sada je u jednoj emisiji odlučila da ispriča svoju životnu priču.

Naime, Zlata je ispričala da je svog oca upoznala tek u 20. godini i da ni dan danas nije sigurna da joj je on biološki otac.

Pjevačica je potom iskreno odgovorila na sva pitanja koja interesuju javnost.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Sudeći po njenoj reakciji, najteže joj je bilo da odgovor na pitanje koje se ticalo njenog ljubavnog života. Zlata je morala da otkrije koji muškarac je bio ljubav njenog života.

– Pa svi su bili tog trenutka… Samo što su ostale dvije moje velike ljubavi, Hasan i Peja, jer sam sa njima željela zajednicu, željela djecu, hvala Bogu da mi se sve to ostvarilo, ja to gledam kao opis ljubavi. Ali sa kime god sam bila išla sam srcem. Ne znam da obrazložim šta znači ljubav, možda nikada nisam ušla u taj stadijum, jer moje veze i brakovi su trajali, limit im je bio 5, 6 godina i onda ja nisam adekvatna da kažem šta je ljubav, možda je to bila neka zaljubljenost, nešto drugo. A ta ljubav će možda nekad doći, a možda neće nikada – ispričala je ona u jednoj emisiji.

(Express/pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dodik: Issues in BiH should be solved with help of Erdogan, Vucic, Milanovic

Powerful Ancient Art Of Wealth – Brand New Angle In Spirituality Niche