in

Tijana Dapčević pokazala majku: Rodila je dvije pjevačice!

Slatka-Tajna.Eu

Majka Tijane Dapčević već dugo je razvedena od njenog oca Velka Todevskog.

Jedno od najpoznatijih sestrinstava na regionalnoj muzičkoj sceni svakako je ono koje njeguju pjevačice Tijana Dapčević (45) i Tamara Todevska (36), a naširoko je poznato koliko se njih dvije vole i podržavaju u svakoj prilici. Međutim, vjerovatno nije se zanemaruje činjenica da je za tako lijep sestrinski odnos najzaslužnija njihova majka koju vrlo rijetko možemo vidjeti u javnosti, a činjenica da ju je Tijana baš nedavno pokazala svojim pratiocima na društvenoj mreži “Instagram” navela nas je da detaljnije pogledamo ko je i kako danas izgleda Brana Todevska, žena koja je ponosna na dvije kćerke, dvije muzičke zvijezde.

I čim vidimo fotografije, jasno je na koga su dvije pjevačice naslijedile svoju prepoznatljivu ljepotu. Brana je uslikana kraj unuka Vuka, Tijaninog sina jedinca, a jednako obožava i Tamarinu djecu Hanu i Darena. Danas je sretna što može da uživa u ulozi bake kojoj je vrlo posvećena. Brana je porijeklom Srpkinja, a svojevremeno se udala za Makedonca Velka Todevskog s kojim je dobila dvije kćerke, ali taj brak nije potrajao do danas.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Imala sam 18 godina kada su mi se roditelji razveli. Tamara to nie baš najbolje podnijela, a ja sam već bila svoj čovjek. Smatrala sam da je bolji dobar razvod, nego loš brak. Iako više nismo živjeli zajedno, tatu sam često viđala jer je bio profesor na muzičkoj akademiji. Kada se danas sjetim tog perioda, činili su ga strašni momenti jer je razvod stres jednak gubitku voljene osobe. Bilo mi je teško što su se moji roditelji, koji su bili poznati kao skopski Romeo i Julija, razveli. Ali, oni su se toliko mnogo voljeli da su na kraju izgorjeli – ispričala je ranije Tijana.

(Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vukosava Klanco: Opet bih branila Muju

Mina Kostić javno prozvala bivšeg muža zbog alimentacije! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus