in

GLUMAC I VODITELJ: Kako je Bojan Belić stao ukraj kriminalcima?

Slatka-Tajna.Eu

Nastavak snimanja serijala “Klan” je konačno započeo. “Udarene” su i prve klapne, a pretpostavlja se da će završetak snimanja biti u novembru mjesecu.

Krimi priča o klanovima, korupciji, utajama, malverzacijama, kazuje zapravo da samo u krimi milijeu ne postoji nacionalna podjela. Oni savršeno funkcionišu, naravno sve do trenutka kada vlast i zakon im prekine put radnji. A jedan od tih puteva “prekinuo” im je glumac Bojan Belić koji glumi u jednoj od epizoda kosovskog policajca. Čak i tamošnji jezik sjajno je uvježbao.

Nastavak serijala koji je režirao Slobodan Boban Skerlić je “okićen” glumcima iz Srbije i regiona pa su se tu našli i Branka Petrić, Gorica Popović, Feđa Štukan, Ivan Zarić…  Velika ekipa glumaca će se premještati na razne regijske lokacije, no ono što je bitno jeste njihovo sjajno druženje i prepričavanje sjećanja na nekadašnja lijepa vremena koja su Bojanu kaže najviše godila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, ovaj sjajni glumac, koga možemo često vidjeti na televiziji BN u raznim formatima, pa i u muzičkom “BN koktelu” je naprosto oduševio i ekipu starih glumaca, a i one koji su mu svojim ponudama otvorili vrata njegovog poziva glumca. To ga je, kaže, beskrajno oduševilo, ali opet podvlači da će biti sretan ako se pomenuti serijal, koji će se preinačiti u film, prikaže i na televiziji BN koja mu je poput druge kuća. Inače, serijal će biti prikazan najvjerovatnije početkom naredne godine.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bolnice u BiH duguju svima pomalo

KIJA KOCKAR UPISUJE JOŠ JEDAN FAKULTET! Gladna je diploma, a ova je jedna od najtežih