in

Žena se porodila na benzinskoj pumpi: “Mislila sam da su lažni trudovi”

Slatka-Tajna.Eu

Postoje rijetki slučajevi kada su se žene porađale u taksiju, neke i na javnim mjestima.

Situacija u kojoj se žena iz Teksasa porodila na benziskoj pumpi ovjekovečena je videom, koji je postao veoma viralan na internetu.

Vozite autoputem i uživate u putovanju, a već sljedeći minut rađate u WC-u najbliže benzinske pumpe. Zvuči kao neki scenario za film, ali zapravo se to i dogodilo jednom paru iz Teksasa, koji se uputio kući nakon posjete porodici u susjednoj državi.

Kejtlin Fulerton Mankera kaže da je mislila da ima lažne trudove. 

Osjetila je da mora da obavi nuždu, pa je supruga zamolila da stane na najbližu benzinsku pumpu. 

Serđo Mankera nije ni sanjao da će to biti mjesto na kojem će se poroditi njegova supruga.   “Osjećala sam pritisak, kao da moram u WC, i čim smo stali, pukao mi je vodenjak. Otrčala sam u WC”, ispričala je Kejtlin za ABC13.

Otac djeteta je snimio nevjerovatan trenutak izlaska svoje supruge iz WC-a sa bebom u ruci, a onda ga objavio na društvenoj mreži TikTok.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku@thesergiomancera

@mancerakaitlyn this is going to be a story to tell one day #naturalbirth #laboranddelivery #foryou #DontSpillChallenge #fypシ #houstontx #Houston

♬ chicken tikka – han

Cijela ta priča je nakon toga postala viralna.

“Bio sam na parkingu, pričao sam na mobilni telefon i odjednom mi je prišla jedna od zaposlenih i rekla da se moja supruga upravo porodila. Zgrabio sam starijeg sina i otrčao da vidim što se događa. Nisam mogao da vjerujem svojim očima”, podsjetio se Serđo.

Mama i beba su prevezeni u lokalnu bolnicu i njihov oporavak za sada ide dobro, a Ketlin je svoje iskustvo podelila na Instagramu u objavi.

“Nikad u životu nisam bila ponosnija. Stajala sam sama u WC-u i porodila se. Najbolje stvari se događaju u neočekivanim trenucima.”

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Bez izmjena Izbornog zakona nema ni izbora naredne godine”

Željezničar i Borac podijelili bodove na Grbavici