in

Plaćajte Shop&Fun karticom na partnerskim web trgovinama i ostvarite 15 posto popusta

Slatka-Tajna.Eu

Počela je nova akcija popusta za online kupovinu namijenjena korisnicima Mastercard® Shop&Fun kartice Sparkasse banke.

Sve klijente Banke koji posjeduju ovu karticu, pri online kupovini očekuje popust od 15 posto na partnerskim web trgovinama: Ekupi, Imtec, Domod, M-BIKE SHOP i Omega Shop.

Na ovaj način, korisnicima kartice je uz popuste dostupan širok asortiman poznatih brandova proizvoda od tehničkih uređaja, kućnih potrepština, kućanskih aparata, do bicikala, ski i sportske opreme. U narednom periodu očekuje se i proširenje liste partnerskih web trgovina.

Akcija traje do kraja 2021. godine ili do isteka zaliha predviđenih za popuste.

Baš kao i na svim prodajnim mjestima, Mastercard® Shop&Fun kartica omogućava korisnicima kupovinu do 36 rata, te kupovinu bez kamata do 12 mjeseci. Broj rata za otplatu korisnik odabire jednostavno, putem aplikacije mobilnog bankarstva, a sigurnost online kupovine garantuje 3D Secure standard.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOsim toga, vlasnici Mastercard Shop&Fun kartice uživaju i druge pogodnosti poput mogućnosti odgode plaćanja do 50 dana te podizanja gotovine na bankomatu uz otplatu do 36 mjeseci. Više informacija o ovoj kartici možete pronaći na web stranici Sparkasse Bank.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAZVODE SE ĐANI I SLAĐA POSLIJE 25 GODINA BRAKA?! Folkerova žena urlala na plaži: Završili smo za cijeo život, da li ti je to jasno?!

Izludjujem striku 2