in

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU: ‘Sebija Izetbegović je upisala prvu godinu postiplomskog studija Medicinskog fakulteta u Zagrebu, ali…’

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2021/07/sebija_sb_ss_2.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2021/07/sebija_sb_ss_2.jpg”,”caption”:”Sebija Izetbegoviu0107 (Foto: Slobodna Bosna)”,”bg”:”37383f”}]

Ova obrazovna institucija odgovorila je na upit Univerziteta u Sarajevu o dostavljanju dokumentacije iz službene evidencije Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu o studijama Sebije Izetbegović.

UNSA je poslao fotokopiju indeksa na ime Sebija Izetbegović s molbom da se izjasne o vjerodostojnosti kao i da dostave uvjerenje o položenim ispitima u indeksu.

“Uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrdili smo da je Sebija Izetbegovića, rođena 6. travnja 1960. godine u Titogradu, Republika Crna Gora, bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound in clinical medicine u akademskoj godini 1992/1993. U dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi vjerodostojnost indeksa i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu”, navodi se u dopisu Sveučilišta u Zagrebu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(N1)

loading…


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ŽENA OD SULTANA SMUVALA KOLEGU?! Tijana zavela pjevača za kojim žene lude, dogovorili se da sakriju sve od javnosti

Vedran Bosnić produžio saradnju sa KS BiH