in

MLADA PJEVAČICA OŽIVJELA EVERGRIN “OSTALA JE PESMA MOJA”: Anesa Vidinom pjesmom razgaljuje dušu

Slatka-Tajna.Eu

Mlada sarajevska pjevačica, kako je nazivaju, “sociolog za mikrofonom” iako je muzika njena prva ljubav s obzirom na to da je diplomirala Sociologiju na Univerzitetu u Sarajevu te joj je škola bila na prvom mjestu, snimila je konaèno cover legendarne Vide Pavloviæ “Ostala je pesma moja“ i opravdala epitet i nadimak koji je dobila još u prethodnim takmièenjima.

Podsjećanja radi, Anesa se aktivno bavi muzikom tri godine i snimila je nedavno i pjesmu sa pokojnim Perom Gudeljom. Polako, ali sigurno koraèa ka uspjehu.

O coveru ona skromno kaže kako ne voli mnogo da prièa o sebi nego se trudi da radi sa kvalitetnim ljudima te svaki savjet i kritiku shvata dobronamjerno. Dodaje kako je odabrala pravu ekipu za svoj prvi cover i ponosi se time.

-Dragi moji, prvi cover je tu. Ovaj put sam odabrala da to bude jedna od meni najdražih pjesama, znamo i jasno nam je, teško je uopæe pokušati to iznijeti na naèin kao što je to otpjevala legendarna Vida, ali, eto, ja sam se odvažila i odluèila da to donesem na svoj naèin. Ovim putem želim da spomenem i da se mnogo zahvalim maestralnom Mirzi Baliæu i Galaxy production, prije svega na savjetima i usmjeravanjima, kao i Harisu Kartalu bez kojih ovo zaista ne bi bilo onako kako sam i željela. Naravno moram i da spomenem NIVO produkciju i Nihada Volodera, koji je sve to lijepo upakovao.

Bez razmišljanja, smatram da sam odabrala najbolje. A ubrzo spremamo još jedan cover – dodaje Anesa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zavirili smo i u mnoštvo komentara Anesinih pratilaca na društvenim mrežama, kao i komentare na YouTubeu, gdje možemo vidjeti sve same pohvale ljudi kojima se sviða Anesin glas.

Piše: A. H.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

LJETO 2021: Najbolje fotografije slavnih zvijezda u bikiniju na instagramu

Dugačak put kući za žrtve Srebrenice