in

ALEN ISLAMOVIĆ VODI RAZNE BIZNISE: Dok nema koncerata, izdaje apartmane i gaji lješnjake

Slatka-Tajna.Eu

Alen Islamović nedavno je pokrenuo još jedan unosan biznis. Osim uzgoja lješnjaka pjevač je sredio apratmane za izdavanje turistima u Bihaću. Sredio je vilu “Sanset”, a od porodične kuće napravio pravi mali raj.

-Dosta vremena sam provodio sa porodicom u Zagrebu, pa mi je to postalo i malo naporno, pa sam otišao u Bihać. Tu imam kuću i imanje, uzgajam lješnjake. Imam jednu jako lijepu plantažu lješnjaka. Sredio sam aprtamane za izdavanje, jer je Bihać, rijake Una i okolica savršena za turizam. Sad sam pun energije i spreman sam za rad. Ja sebe vidim u prirodi i drugim poslovima, to nije loše, to je moj savjet kolegama da se uvijek posvete nečemu drugom.

Veliki su problemi kad pjevači nemaju posla sada. Ja volim da radim, meni svirao ne svirao isto mi se hvata. Volim da se zabavljam sa unucima, svaki drugi dan smo kod kćerki u posjetama. Sad pripremam veliku posjetu, da oni dođu kod mene – rekao je pjevač.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Održana prva javna prezentacija Britansko bosanskohercegovačke privredne komore

ŠABAN BI BIO PONOSAN! Goca Šaulić na IVICI SUZA pomenula pokojnog pjevača na proslavi PRINOVE: Luka je bio njegov prvi unuk