in

OSVETIO SE I POKVARIO SLAVLJE: Ljupki Stević ugasili struju,a ona sumnja na bivšeg!

Slatka-Tajna.Eu

Ljupka Stević napravila je rođendansku žurku na kojoj je u jednom trenutku nestalo struje. Ona se sada oglasila i otkrila da veruje da joj se bivši partner, Dragiša Simić na ovaj način “osvetio”.
Simić je sigurno umješao prste, htio je da mi pokvari slavlje. Držao me je u mraku satima. Ne znam ko drugi bi mi isjekao struju osim njega?! Čim sam stigla u vilu, pala je bandera, gosti su mi sjedili u mraku. Ljudi su  pričali, večerali, ali falila nam je pjesma. Srećom, muzičari i ja smo uspjeli da nabavimo agregat, tako da smo na kraju mogli i da zapjevamo. Angažovala sam i trbušne plesačice koje su oduševile sve goste – naglašava Ljupka

Pjevačica je otkrila da je žurka stigla do vrhunca, kada se desio još jedan maler – u jedan sat poslije ponoći stigla je komunalna policija i rekla da se prekine žurka jer se komšije žale na buku.

Komunalci su došli na nečiji poziv, ne znam da li je Simić i tu umješao prste, jer u blizini vile nema komšija – rekla je Ljupka i dodala da “nije u kontaktu s bivšim i da joj nije čestitao rođendan”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Čula sam da je bio na ronjenju, što se mene tiče, neka se i udavi! Ne zanima me. Meni je puno srce što su mi prijatelji bili tu i što smo slavili rođendan i moje oslobođenje od Simića – zaključila je ona.

(Express/ Alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ne odustajte od fizičke aktivnosti, a evo i zašto

The Exterminator Sports Betting System