in

Slavna kantautorka spasila kravu koja je pobjegla iz klaonice

Slatka-Tajna.Eu

Krava za kojom su tragali, budući da je s četrdesetak svojih rođaka pobjegla iz klaonice, pronađena je u četvrtak, ali biće pomilovana nakon intervencije slavne kantautorice Diane Warren.

Stado krava je izazvalo haos kad je u utorak naveče pobjeglo iz klaonice, a policajci su životinje pratili duž stambene četvrti na istoku Los Angelesa.

Odbjegla stoka lutala je malim ulicama Pico Rivera, zaustavljala se u dvorištima kuća, ali su ih na kraju ulovili šerif Los Angelesa i policajci na konjima.

Kravu koja se opasno približila porodici s malom djecom ubio je policajac, a 38 drugih vraćeno je tužnoj sudbini u klaonici.

Ali jedna od njih je nestala i u četvrtak rano ujutro pronašao ju je prolaznik nekoliko kilometara od klaonice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedan gradski službenik Pico Rivera objavio je u četvrtak da je kravi spašen život, i to zahvaljujući Diane Warren, kalifornijskoj kantautorki i autorki nekoliko međunarodnih hitova, filmske muzike, dobitnici Grammyja, Emmyja i dva Zlatna globusa.

Warren i radnici lokalnih skloništa za životinje zauzeli su se za oslobođenje životinje.

Grad Pico Rivera pregovara s vlasnicima klaonice o mogućnosti slanja svih odbjeglih krava u skloništa, precizirao je jedan gradski službenik.

(Index.hr)


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Studentice osmislile marketinški plan hercegovačkom gigantu / Bljesak.info

Milvoki izjednačio protiv Atlante u finalu Istoka