in

LUNA I MARKO POKREĆU RIJALITI SA KĆERKICOM?!

Slatka-Tajna.Eu

Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su se na neočekivani potez. Novopečeni par navodno je riješio da pravi rijaliti sa bebom, tako što će porodično snimati za Jutjub.

Luna i beba su u subotu napustile porodilište “Narodni front” i uskoro će navodno zajedno stati pred kamere.

– Luna i Marko od Jutjub kanala, na kojem fanovi prate njihov privatan život, godišnje zarade oko 70.000 evra. Zbog toga su se još prije dvija mjeseca dogovorili da snimaju i svoju kćerku. Vjeruju da će to biti pravi pogodak i dodatno im povećati gledanost. Fanovi će tako moći da vide kako se Luna snalazi kao majka, ali i da li je Marko vješt u menjanju pelena – priča dobro obavješten izvor.

– Riješili su da zabilježe sve! Biće tu i emotivnih trenutaka, ali i smiješnih, jer su tek postali roditelji i sigurno će im biti potrebno malo vremena da se naviknu. U nekim kadrovima naći će se i deda Gagi, baka Anabela, tetka Nina i ostali članovi mnogobrojne familije Đogani, ali i Miljković – priča izvor i dodaje da motiv Đoganijeve i Miljkovića nije samo novac:

– Snimaćemo Miju za Jutjub. Mi smo javne ličnosti i nema razloga da je krijemo. Kad-tad će je neko slikati ili snimiti, pa što ne bismo mi to uradili?! Skoro sve velike zvezde snimaju spotove sa svojom decom i objavljuju fotografije s njima. Marku i meni je to skroz u redu – kaže Luna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Luna kaže da mala Mia liči na njenog supruga Marka.
– Mia liči na tatu. Na mene ništa nije povukla za sada. Moja porodica će mi pomoći oko bebe, ali Marko i ja ćemo se truditi da najviše budemo uz našu Miju – rekla je Đoganijeva.

– Poštujem one koji misle da ih na taj način štite, pa ne objavljuju njihove fotografije ili im zamute lice. Ovo je naš život i naša odluka.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

I ovog ljeta nosimo pastelne boje

Lejla Tanović osvojila 11. mjesto na EP