in

ČULI STE ZA TO?: Darko Lazić neće da komentariše Lukasovo pominjanje Ane Sević u knjizi

Slatka-Tajna.Eu

Aca Lukas u svojoj knjizi “Ovo sam ja” iznio je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

Kako je naveo, ona ga je prije nekoliko godina optužila da ju je prevario s jednom pevjačicom, a navodno je u pitanju Ana Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pjevač Darko Lazić.

– Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem – kratko je poručio šokirani Lazić.

Podsjetimo, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj dio krivice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-A dobro je j**e onaj kepec iz Granda-pitala je razjareno.

-Bolje od tebe. Sa tobom mogu dalegnem pija-

Užasne rečenice. Volim je, a vrijđeam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu – napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prekinuta utakmica Danske i Belgije, podrška Eriksenu

Njemačka će od 25. lipnja dopustiti ulazak u zemlju cijepljenim putnicima izvan EU-a