in

KO JE KEPEC: Sonja napala Lukasa da je vara sa Anom Sević!

Slatka-Tajna.Eu

Iako se još nije pojavila u prodaji, knjiga Ace Lukasa “Ovo sam ja” izazvala je buru u javnosti.

Pevač se potpuno ogolio, a ispričao je i teške momente iz braka sa Sonjom Vuksanović, svojom trećom ženom.

On je priznao da je s njom imao žestoke sukobe, ali da ju je neizmerno voleo, zbog čega se promenio i prihvatio da postane drugi čovek, ali je istakao da je svemu došao kraj kada ga je optužila za nasilje.

Kako je napisao, ona ga je tada optužila da ju je prevario s jednom pevačicom iz postavke “Zvezda Granda”, a kako saznajemo od izvor bliskog pevaču, u pitanju je Ana Sević.

– “Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz ‘Zvezda Granda’!” Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. “Taj kepec se bolje ka*a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!” – prepričao je Lukas jednu od svađa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tragom ovih informacija iz pevaču bliskog izvora – koji je do detalja upućen u ceo slučaj i zna sve dobro čuvane tajne srpske estrade – Kurir otkriva da je Sonja mislila na bivšu ženu Darka Lazića, o čemu se u to vreme uveliko pričalo na estradi. Tada je ta priča došla i do novinara, ali ju je Lukas demantovao, jer su u to vreme i on i Ana bili u brakovima sa sada već bivšim partnerima.

kurir.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

The Sculptor Method (official site) Affirmations goal setting

NAČENIK MANDIĆ SE POHVALIO: Za rekonstrukciju mosta Festina Lente Općina Centar izdvojila…