in

VANJA KNEŽEVIĆ: Nisam u kontaktu s Marijom Šerifović

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica i nedavno diskvalificirana kandidatkinja iz takmičenja “Zvezde Granda” Vanja Knežević progovorila je o skandalu u „Grandu“, prijetnjama, i otkrila da li je u kontaktu s Marijom Šerifović, koja joj je bila mentor, i Sašom Popovićem.

– Nije tačno da nisam u kontaktu s Marijom, čujemo se ponekad – otkrila je Vanja.

-Prije početka takmičenja, nekoliko godina prije, smrtni slučaj se desio, zbog čega sam i odlučila da pjevam jednu pjesmu u takmičenju. Nisam bila kod psihologa zbog takmičenja. Da, tačno je, nisam se čula sa Sašom Popovićem od skandala, sa mojim tatom se čuo dan pred diskvalifikaciju. Nije mu rekao direktno da zbog jednog člana žirija moram da napustim takmičenje, već da su podijeljena mišljenja i da će stati uz žiri, sutradan sam zvanično diskvalificirana – rekla je Vanja.

– Nije tačno da su mi prijetili, koliko ja znam nisu ni meni ni sestrama. Moguće da je bilo kada je stizalo mnogo poruka, ali nisam primijetila. Nije bilo situacija da me ljudi osuđuju na ulici – govorila je Vanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nisam krila vezu

– Ne patim u ljubavi, ali ljubavni život trpi zbog obaveza. Nisam krila ljubavnu vezu sa pjevačem, ne želim svoje partnere da izlažem u javnosti, to je privatna stvar, ako sam ja tu, ne moraju ni oni. I partner nije pjevač – rekla je Vanja.

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

The Trading Code Firesale

Vučić poručio Kurtiju da ne prijeti već da ih slobodno tuži