in

OSTALE SU POSLJEDICE I TRAUME: Tara Simov i Anđela Veštica na sudu nakon četiri godine

Slatka-Tajna.Eu

Učesnica Zadruge, Tara Simov, prije nekoliko godina je imala sukob sa Anđelom Vešticom za koju je tvrdila da ju je pretukla, ošišala i ostavila golu na ulici.

Simova se, naime, danas pojavila u Prvom osnovom sudu u Beogradu na suđenju sa Anđelom Vešticom i progovorila o neprijatnom događaju koji se prije nekoliko godinama desio među njima.

-Ovo je prvo suđenje poslije četiri godine, nije mi jasno iz kog razloga sve ovo toliko dugo traje. Nadam se da će se danas sve to rješiti. Bliži se zastarenje slučaja, sad u julu mjesecu. Ostale su posljedice i traume, uopšte mi nije lako. Voljela bih da moja pravda izađe na vidjelo- rekla je ona.

Tara se potom osvrnula i na Sha, kao i na ugovor koji je potpisao da će umjesto nje platiti dug od 50.000 eura nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Tu sam za njega. Nisam htela da preuzme moj dug, to će se rješiti kad bude izašao. Ne može niko da preuzima ugovor bez moje dozovole. Ne može da se omogući to bez mog potpisa- rekla je ona, a potom je otkrila u kakvim je odnosima sa roditeljima:

-Otac me nije iskritikovao, uz mene je. Rekao je da samo budem dobra. I sa mamom je sve okej, nije bilo svađa, samo mali prekid komunikacije- rekla je.

(Express/ Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sve su rjeđi mješoviti brakovi u BiH

Američka kompanija hakerima platila otkupninu od 11 miliona dolara