in

Samir Alebić odlučio je u potpunosti promijeniti svoj život: Sedmično se preznojava 15 sati, i spreman je za „ludilo“ u Neumu – Ekspanzija.com

Slatka-Tajna.Eu

Konjičanin Samir Alebić bio je svojevremeno jedan od velikih potencijala popularnog regionalnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

A, onda se Samir odjednom izgubio, povukao se iz ZG, ali ostao aktivan na društvenim mrežama gdje uglavnom objavljuje fotografije iz fitness centra.

-Zvezde Granda sam napustio zbog privatnih obaveza tačnije zbog fakulteta kojeg sam morao da zavrsim i u roku jer sam dvije godine pauzirao prije toga tako da mi, iskreno,nije žao. Sada ima diplomu u rukama, a to je mnogo sigurnije od mikrofona – rekao nam je na početku razgovora Samir Alebić.

Na društvenim mrežama veoma često objavljuješ slike iz teretane. Tijelo si doveo do savršenstva. Postoji li neki razlog za to?

-Drago mi je što mogu da se pohvalim da mi je trening postao navika bez koje ne mogu.Treniram 6 dana sedmično po 2-3 sata, tako da je to u prosjeku nekih 15 sati treninga sedmično. Super se osjećam. Razlog zbog kojeg treniram je taj što se osjećam bolje i što želim, da kad se pogledam u ogledalo budem zadovoljan svojim izgledom. Možda kasnije bude i nešto više od toga,ali sad za sad je to jedini razlog.

Čime se danas bavi Samir Alebić?

-Za vrijeme korone sam samo trenirao, eh sad kako se situacija malo poboljšala pošinju svirke, imam dogovorene neke svirke, a i ljetna sezona u Neumu uskoro počinje tako da svi koji budu u Neumu, a žele da uživaju u dobroj i kvalitetnoj muzic,i neka posjete Restoran Jopi gdje i sam nastupam.

Da li ti nedostaje takmičenje i medijska pažnja?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Pa nedostaje mi takmičenje naravno isto kao i medijska pažnja. Svjestan sam isto tako da sam u takmičenju da bi to bilo skroz drugačije, bio bih češće pomenut putem medija ali to je samo jedan period koji će proći.

Da li si ostao u kontaktu sa mentorima ili jednim dijelom takmičara?

-Trenutno nisam u kontaktu sa mentorima jer oni sada imaju mnogo obaveza jer je već četvrtfinale ,što naravno ne znači da se nismo prije toga čuli a i ako Bog da poslije toga.

Nastupaš li danas uopšte? Namjeravaš li se opet takmičiti?

-Nisam nastupao od prošle ljetne sezone, ali kada je bila najgora situacija prošle godine na samom početku pandemije radio sam cijelu sezonu kada mnogo mojih kolega nije moglo da radi jer sam eto imao tu sreću da dogovorim nastupe za cijelu sezonu. A,što se tiče takmičenja ,još ništa ne znam zaista.Moram da se skoncentrišem da nađem stalan posao a poslije kako odlučim tako će i biti.

Bato Šišić

 

 

Please follow and like us:


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šta znamo o mišjoj groznici koja se širi u regionu

Zvezda ubjedljiva protiv Mege za 1:0 u finalu