in

BEZ FOTOŠOPA JE DRUGA OSOBA: Dara Bubamara pokazala salo

Slatka-Tajna.Eu

Uprkos tome što konstantno izaziva pažnju medija, kako načinom na koji živi, tako i svojim ljubavnim životom, jedna od najskandaloznijih pjevačica Dara Bubamara ne smiruje ni svoj duh ni svoje tijelo.

Puca od glamura

Luksuzne destinacije i provod u globalnoj situaciji kada gotovo sve na svijetu još uvijek stoji, za nju su postali svakodnevica, a fotografije objavljuje na svom Instagramu. Na njenom profilu sve puca od glamura jer je poznato da voli samo kada „puno košta“.

Takođe, pjevačica insistira i na svojoj nikad zategnutijoj figuri, njegovanoj preplanuloj koži, uskom struku, punim usnama, dugim nogama i prćastom nosu.

Ništa od ovoga nije i ne bi bilo čudno da Dara van virtuelnog prostora na Instagramu ne izgleda potpuno drugačije. Ne morate da budete profesionalac da biste vidjeli da fotošopira svoje slike i posvećuje im mnogo pažnje prije nego ih javno podijeli sa svojim fanovima.

Svaki put kada se negde pojavi uživo ili gostuje u nekoj emisiji, primjetno je da postoje dvije Dare Bubamare. Jedna koja živi na Instagramu, a druga u realnom svijetu i vremenu. I dok se uživo njeno salo preliva na sve strane, na društvenim mrežama je bez mane.

Daru Bubamaru, međutim, ne pogađaju kritike da sređuje svoje fotografije, već sigurna u sebe i svoj izgled tvrdi da ih samo minimalno promeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuTo sam ja

-To sam ja, moj nos, moje lice. To je moj struk i stomak. Ne fotošopiram slike, možda samo malo promjenim i ujednačim ten kože prije nego ih objavim – izjavila je vesela pjevačica.

Iako na Instgaramu često dobija komentare da ne liči na sebe, pjevačici očigledno to ne smeta pa uljepšava svoje fotke do granice neprepoznatljivosti. Jedno je sigurno, njoj ne treba plastičar jer ono što ona uradi u fotošopu, ne može nijedan hirurg na cijelom svijetu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UPFBiH spremno odmah započeti pregovore o minimalnoj plaći

Sakari u polufinalu Pariza, eliminisala šampionku Švjontek