in

Stižu rode: Katarina Grujić u drugom stanju!

Slatka-Tajna.Eu

Katarina se na početku trudnoće osjeća odlično, nema mučnine i veoma je aktivna
Nakon vjeridbe Grujićeva i prvotimac Zvezde sretne vijesti o Katarininoj trudnoći podijelili sa članovima porodice i najbližim prijateljima,

Popularna pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić čekaju prvo dijete, saznaje Srpski telegraf.
Prema njihovim saznanjima, pjevačica ulazi u treći mjesec trudnoće, tako da beba stiže početkom decembra.

– Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti su saznali nedavno i podijelili su ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni, uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju i o kupovini zajedničkog stana, u kom će živjeti i u kom će opremiti posebnu sobu za bebu – otkriva dobro obavješteni izvor i dodaje:

– Još ne znaju pol bebe, ali su toliko sretni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gdje će uživati na mini-medenom mjesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osjećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKako dalje prenosi pomenuti medij, pjevačica se na početku trudnoće osjeća odlično, zasad nema mučnine i veoma je aktivna.

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jeff Bezos i Elon Musk među milijarderima koji nisu platili porez

Jokić MVP NBA lige