in

Saša Joksimović priveden: Glumac napravio lom, psovao i urlao, pa reagovala policija!

Slatka-Tajna.Eu

Glumac Saša Joksimović (40), inače rođeni brat pjevača Željka Joksimovića, priveden je navodno u nedjelju na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba.

Joksimović je navodno sa čak 1.7 promila alkohola u krvi, napravio haos na meču Pambukovica – Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila. Kako se navodi, Saša je na stadion “Dragan Džajić” došao u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos.


– Čim je stigao na utakmicu, počeo je da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila. Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uletio na teren, zbog čega je utakmica prekinuta – kaže jedan od svjedoka i dodaje da Joksimovića niko nije mogao da smiri.

Redari angažovani na poslovima obezbjeđenja navodno su pokušali da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on navodno drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vrijeđa igrače i sudije. Na kraju je navodno pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato.

Gurao je redara pružajući mu ruku: “Daj ruku j..ote.” Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: “Pa ja sam, bre, glumac.” Ljudi su ga izveli sa terena i na kraju su morali da pozovu policiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPolicija je vrlo brzo došla na uviđaj, a Joksimović je, navodno, nastavio da se bahati i pred patrolom. Odbijao je da im da svoje dokumente, a na kraju je, prema riječima izvora, udario policajca.

ekskluziva.ba

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MORA BITI STARIJI I USPJEŠAN: Hana Rodić o novoj ljubavi

Čalhanoglu ostaje u Milanu