in

“Od blente postao pjevač!” Takmičar “razvalio” na sceni granda!

Slatka-Tajna.Eu

Pravi rok-folk duel odigrao se između Đorđevog kandidata Aleksandra Josifovskog I Marijinog takmičara Miloša Kovačevića.

Nakon što su obojica briljirali u pjesama koje su izvodili rezultat je bio izjednačen, a oba kandidata osvojila su maksimalan broj glasova. Vidno sretni, kandidati su se izgrlili I čestiti jedan drugom, a momenat uzbuđenja nastao je onog trena kad aje žiri morao da odradi preglasavanje.

– Interesantno je ovo rok protiv folka- rekao je Popović na šta je Snežana dobacila da je samo nerealno. Nakon što je žiri bio podjeljen, i dao Aleksandru I Milošu po tri glasa, Saša Popović ostao je vidno iznerviran zato što ponovo mora da predsudi u korist jednog.

– Stvarno se nismo dogovarali- dobacili su Viki I Bekuta. Snežana Đurišić obrazložila je glas za Miloša jednostavno- Fah njegov mi je bliži, nema drugog razloga.

– Miloše. Da li ti znaš ko je radio pjesme koje si ti pjevao?- pitala ga je Jelena, na šta je on odogovorio potvrdno- Znam, Dragan Stojković Bosanac.

– To su antologisjke pjesme. Bosanac, što se ti ne kur*iš kao Mili?- pitala je Karleuša.

– Ja želim da gledaoci znaju kakve si ti hitove napravio. Moramo svaku emisiju bar dio da posvetimo tebi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Milijev razlog za davanje glasa Milošu jeste njegova energija, dok je Bosanac dodao u Kovačevićevu korist- Od blente postao pjevač!

– Ma od njega me boli glava- izjavila je mentorka Marija- Miloše imaš neki šiz nisi dobro dečko. On sve čuje ali izgleda kao da me na probama ništa ne čuje. Svakako bravo, vidi se progres.

– Josifovski druga pjesma ti je bila problem, ali ti čestitam kako si to uradio i držao si pažnju. Hvala ti- poručio je mentor Đorđe David.

Za sam kraj Popović je odlučio da direktno dalje pusti Aleksandra Josifovskog- Sedam krugova se borio kao lav.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Essentials For Starting A Women’s Group

Jelena izgubila kompas: Ljubila Popovića a onda je zaskočila i Bosanca!