in

ŠABAN BI ZAPLAKAO OD SREĆE DA JE ŽIV: Objavljene fotografije sa vjenčanja njegovog unuka!

Slatka-Tajna.Eu

Unuk pokojnog pjevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, vezu sa Aleksandrom Ličinom krunisao brakom, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži. Odlučili su da sudbonosno “da” izgovore na Paliću, okruženi vinogradima.

 

Zbog epidemioloških mjera, sada već bračni par izabrao je da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi, okružen kumovima koji su ih vjenčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca. Šaban Šaulić je tokom života pjevao na bezbroj veselja, ali ovo najdraže, nažalost, nije dočekao.


– Tokom čitavog dana u nama su se miješala osjećanja, s jedne strane bili smo presretni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvijek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsretniji na svijetu. Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmjerne sreće i ponosa – rekla je Goca Šaulić.

Luka i Aleksandra će krajem juna postati roditelji i dobiti kćerku, a sretnu vijest su objavili krajem marta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Očekuje nas još puno lijepih trenutaka sa našom budućom kćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svijetu. Radujem se svemu što dolazi – napisao je tada Adžić.

Luka je, inače, veoma uspješan fudbaler, koji je svoje prve korake napravio u Crvenoj zvezdi, a svojim trudom uspio je da dođe do pozicije kapitena u mladoj reprezentaciji Srbije. Danas igra za fudbalski klub Anderleht, dok je njegova izabranica Aleksandra magistar tehnologija.

(Express/pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TAPreneur Success Training | #1 Secret To Help You Achieve Goals

Damir iz LZN “oženio” Njezvanovu! Zašto je Balkan profitirao na svadbi?