in

STANIJA IZA SEBE IMA TAJNI BRAK? Bili su zajedno dvije godine

Slatka-Tajna.Eu

Starleta Stanija Dobrojević 2010. godine bila je tajno udata za Vladimira Ukrainetskog, sa kojim je nedavno i objavila fotografiju.

Međutim, i nakon razvoda, Stanija i dalje sarađuje sa bivšim mužem.

– Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dvije godine, bez djece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam djecu prije 30. godine, jer sam željela da ostvarim svoje hirove, ciljeve – ispričala je tada Dobrojevićeva.

Vladimir je svojevremeno pričao o Staniji za medije:

“Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije”, rekao je tada Vladimir.

Stanija je, tada za medije ispričala da je Vladimir završio Ekonomiju i slikao se za poznati muški časopis “Men’s Health”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuSudeći po fotografijama koje se nalaze na njegovom Fejsbuk profilu, Vladimir se prošle godine vjerio.


On, naime, sada uživa u srećnoj vezi sa izvesnom Valentinom Gudi koja nije ni nalik Staniji Dobrojević. Njen izgled, ali i stil oblačenja je znatno smernije, u odnosu na starletim, koja u prvi plan uvek stavlja svoje atribute.

 

(Express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Lidl stiže u Sjevernu Makedoniju

Baba svira harmoniku, smesno!