in

Kraj nakon 24 godine: Raskinuli Petar Grašo i Danijela Martinović? – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Petar Grašo sin je nekadašnjeg košarkaša KK “Splita”, Zorana Graše. Svoju muzičku karijeru započinje još u djetinjstvu, sa svega 16 godina. Tada je napisao pjesmu “Boginja” kojom je, s Oliverom Dragojevićem, stao pred publiku na Dori 1995. godine. Tada je Grašo osvojio 2. mjesto.

Danijela Martinović i Petar Grašo su se upoznali 1995. godine. Bilo je to na Dori u Opatiji, a svoju ljubavnu vezu započeli su dvije godine kasnije. Njih dvoje su jedan od najdugovječnijih parova na muzičkoj estradi. Zajedno su preko 23 godine, i prema svemu, možemo reći da imaju idealnu vezu. Ovaj par svoju ljubav ne promoviše često, a rijetko ih kada viđamo u javnosti zajedno. Više puta su istakli kako za njihovu ljubav i konekciju nije potreban brak. Smatraju da su im se duše prepoznale i da nijedan papir to ne mora krunisati. Mnogi su njihovu ljubav okarakterisali kao onu vrijednu čekanja. Za javnost su izgledali skladno i kao da nadopunjuju jedno drugo. Da stvari nisu uvijek onakve kakve izgledaju, potvrdila je vijest koja je odjeknula medijima. Već na prvu svi su bili šokirani!

Par već duži vremenski period ne žive zajedno. Jedan od najdugovječnijih parova hrvatske estrade nije htio da komentariše ove navode. Javnost još uvijek nije upoznata s razlogom raskida dugogodišnje veze. Ova vijest izenadila je mnoge njihove prijatelje, kolege, ali i fanove.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Za Jutarnji list, voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski izjavila je: Istina je da Danijela I Petar posljednjih nekoliko mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih ličnih razloga.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nadal drugi put u karijeri osvoji Laureus nagradu

Serwer: Raspad BiH nije moguć bez rata, Zapad da reaguje na Vulina i Dodika