in

ŠEMSA SULJAKOVIĆ JE SVE “ZAKUHALA”: Elvir Baljić umalo posvađao Sinana i Džeja

Slatka-Tajna.Eu

Uz najveći san da bude fudbaler Elviru Baljiću se posrećilo pa je postigao u fudbalu mnogo više od toga – biti fudbaler. I reprezentativac i sportista koji je obišao brojne svjetske klubove, no ostvario mu se i njegov san da bude pjevač.

Tanani osjećaji

Album „Novi dan“ koji je radio sa vrhunskim bh. tekstopiscem Dinom Muharemovićem i Mahirom Sarihodžićem na nevjerovatno topao način ispjevao je pjesme „Još poljupce“, „Idu dani“, „Sve je to opet njeno“, „Bio sam tvoj“, „Bez obzira“. Pored tog albuma snimio je kasnije još jednu numeru “Zaboravljaš me” sa istim saradnicima. Sjajni tekstovi, prelijepo izmilovani glasom i osjećajem i dušom.

E upravo te najtananije osjećaje dotakao je mnogima koji su se otimali za njegov CD jer ga nije bilo moguće nabaviti a štampao ga je Intakt uz „Express specijal“. Ovaj heroj publike postao je i omiljeni pjevač onima koji znaju da slušaju pjesmu. Znaju da osjete sve te pružene emocije. Pa su nastajale reakcije a jedna od njih je neočekivano zadesila rahmetli Sinana i Džeja.

Naime, poslije jednog od Sinanovih solističkih nastupa organizirana je večera za prijatelje i medije i onda kada su njih dvojica pratili svoju prijateljicu Šemsu Suljaković, čuli su iz njenog vozila Elvirov glas i pjevanje. Obojica u u trenu pitali ko to pjeva, pa to je vrh! “Daj mi molim te CD”, kazao je prvi Sinan, pa onda i Džej. Bukvalno su se otimali kome će pripasti da bi se na koncu nekako dogovorili da će jedan drugom presnimiti. Bili su oduševljeni.

Ko je dečko?

I mi smo bili svjedoci jedne prilike kada se Sinan raspitivao ko je taj dečko a nakon pojašnjenja naprosto nije mogao da vjeruje da je izvođač poznati fudbaler.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Smijeh do suza

Maradona bio u agoniji 12 sati prije smrti